Alpha-N zbulon imazhet e modeleve të reja BMW M3/M4 | Debat 24

Alpha-N zbulon imazhet e modeleve të reja BMW M3/M4

By B C
In Auto
August 14, 2014
0 Comments
1912 Views

Alpha-N-Performance-BT92-BMW-335i-CoupeE njohur për përmirësimet prej 1000 kuaj-fuqi në Nissan GT-R, Alpha-N Performance ka zbuluar detajet e projektit të tij më të fundit të bazuar në modelet M3 dhe M4 të BMW.

Në mënyrë që të punojë me gjithë arsenalin e tij të pjesëve të karbonit dhe në pjesët sportive të saj, Alpha-N është fokusuar që krijimi i tyre të jetë me të vërtetë mahnitës.

Faza e parë e përmirësimit përfshinë një sistem veprues EVOX, i cili shton 98 kuaj-fuqi dhe 95 çifte rrotulluese, duke bërë të mundur që motori 3.0 turbo me gjashtë cilindra të gjenerojë 520 kuaj-fuqi dhe 501 çifte rrotulluese.

Faza e dytë dhe e tretë e përmirësimit janë gjithashtu në punë e sipër, duke ofruar më shumë rrymë falë sistemit të ri të dritave.

Detaje të tjera do të zbulohen pasi që të përfundojnë përmirësimet në të dy modelet.

Autolajme.com

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'