Celine Dion anullon koncertet për shkak të bashkëshortit të sëmurë | Debat 24

Celine Dion anullon koncertet për shkak të bashkëshortit të sëmurë

By Debat24
In Gruaja
August 15, 2014
0 Comments
740 Views

Celine DionSipas burimeve të mediave angleze dhe një postimi në Facebook raportohet se këngëtarja e famshme Celine Dion ka vendosur të anullojë turneun e saj në Azi dhe të gjitha koncertet në Las Vegas,  për shkak të gjendjes shëndetësore jo të mirë të bashkëshortit të saj Rene Angelil. Në dhjetor të vitit të kaluar Rene Angelil, 72 vjeç, i është nënshtruar një operacioni për të hequr një masë tumorale në fyt.

“Dua t’i përkushtohem plotësisht me gjithë forcat dhe energjitë e mia shërimit të burrit tim dhe për  këtë dua t’i dedikoj gjithë kohën time atij dhe fëmijëve të mi”, shprehet kështu ylli i muzikës Celine Dion.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'