FOTO – Del në shitje BMW i8 | Debat 24

FOTO – Del në shitje BMW i8

By B C
In Auto
August 27, 2014
0 Comments
2365 Views

BMW I8_1Modeli BMW i8 tashmë ka dalë në shitje në plazhin Pebble në Kaliforni, për një cmim prej $825,000.

Pamja e jashtme e veturës, e përshtatur me fibra të karbonit ngjyrë hiri dhe bagazh të punuar nga Louis Vuitton, ishin të mjaftueshme për të bindur një blerës që të shpenzonte $825,000 për këtë veturë sportive.

Ngjarja në plazhin Pebble bëri që vetura BMW i8 të shitet për herë të parë tek klientët e SHBA-së.

BMWI8_2

BMWI8_3

 

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'