Intimissimi koleksioni pranverë/verë 2014 | Debat 24

Intimissimi koleksioni pranverë/verë 2014

By B C
In Modë dhe Stil
August 14, 2014
0 Comments
2822 Views

intimissimiIntimissimi prezanton koleksionin pranvere/vere 2014, një linje intemesh dhe homewear e cila përfaqësohet me se mire nga modelja e bukur Alyssa Miller. Propozimet e Intimissimi për sezonin e ngrohte i dedikohet femrave ne mode, qe adhurojnë te luajnë me stile te ndryshme dhe te veshin çdo dite intime ne gjendje për te nxjerre ne pah pikat e forta. Shume te reja ne fushën e recipetave dhe te kompleteve te qëndisura.

Intimissimi është një brand i specializuar ne fushën e intimeve qe realizon çdo vit koleksione te mrekullueshme, propozimi i fundit dedikuar sezonit vjeshte/dimër ka lënë shume fashion victim pa fjale. Me afrimin e stinës se bukur, kthehen format intriguese, ngjyra te zgjedhura dhe qëndisje romantike për te zbukuruar modelet. Koleksioni i Intimissimi pranvere/vere 2014 përfshin dhe zhartiere prej tyli si dhe modele për nuse, robdishamber te ngjitur pas trupi ne tyl dhe variante me te gjera etj. Fustanet mini prej mikrofibre, kanatjere te shkurtra dhe te gata te gjitha te zbukuruara me qëndisje te tylta me efekt lingerie ne pjesën e poshtme.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'