Inva Mula dhe artistët në Shëngjin, i bashkon ekspozita | Debat 24

Inva Mula dhe artistët në Shëngjin, i bashkon ekspozita

By Debat24
In Gruaja
August 17, 2014
0 Comments
2554 Views

Inva MulaNjë ekspozitë e përbashkët me piktura, me autorë Gjokaj, Salihu e Pervathi ka tërhequr vëmendjen e pushuesve dhe turistëve në Shëngjin. Por jo vetëm piktorë, Sopranoja e suksesshme Inva Mula ka vendosur të jetë mes artistëve edhe për të prezantuar dicka mbi bregdetin për ata që nuk e njohin Shëngjinin. Galeria e improvizuar e artit mundëson turizëm elitar dhe kjo ekspozitë e parë që mbledh autor nga vendi, Kosova dhe diaspora kanë si qëllim të ofrojnë dicka ndryshe e artistike në plazh.

Sopranoja Inva Mula u shpreh se kjo zonë bregdetare është e panjohur për ata që kanë vite që nuk e kanë pare u shpreh e habitur për zhvillimin e kësaj zone. Pas ekspozites, panairi me produkte të zonës do të shoqëronte buzëmbrëmjen në Shëngjin. Kjo ishte një tjetër pjesë që tërhoqi jo pak vëmendje, ndërsa sopranoja Inva Mula do të vishej me kostumin kombëtar të Zadrimës.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'