Mercedes zyrtarisht zbulon modelin S600 Guard | Debat 24

Mercedes zyrtarisht zbulon modelin S600 Guard

By B C
In Auto
August 14, 2014
0 Comments
1661 Views

mercedes-benz-s600-guard_100475149_606x350

Ne kishim raportuar edhe më herët se Mercedes është duke punuar në prodhimin e modelit të ri S-Class Guard, dhe tani ky model është këtu.

Vetëm disa javë më parë ne kishim raportuar se Mercedes ishte koncentruar në prodhimin e modelit S-Class Guard, dhe tani ne kemi imazhet dhe detajet zyrtare të modelit të ri luksoz.

Sipas prodhuesit të veturave, Mercedes S600 Guard është vetura e parë e çertifikuar për VR9 – klasa më e lartë rezistente e mbrojtjes.

Komponentët mbrojtës janë bërë nga një lloj i veçantë i çelikut, dhe janë vendosur në hapsira mes trupit dhe lëkurës së jashtme.

Fuqia e veturës vjen nga një motor 6.0 litërsh me dy turbo V12 të radhitur në 530 kuaj-fuqi dhe 612 çifte rrotulluese.

Vetura vjen me dritare hidraulike, sistem për alarm nga paniku, një sistem ftohës dhe një sistem për freskimin emergjent të ajrit.

Autolajm.com

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'