Seks dhe punë | Debat 24

Seks dhe punë

By Debat24
In Ide
August 17, 2014
0 Comments
3081 Views

Artan FugaNga Artan Fuga

Lajm nuk eshte se nje gjashtedhjetvjecar desheron te beje seks me nje katermbedhjetvjecare. Ka plot pedofila neper rruge. Lajm nuk eshte edhe tentativa per abuzim seksual per te ofruar privilegje ose sherbime publike. Abuzues ka ne cdo cep. Puna eshte se kemi nje sistem qe perpjekja per punesim kalon nepermjet mekanizmave politike, nepermjet shkembimit me vota, nepermjet trafiqesh elektorale, dhe jo nepermjet tregut dhe kritereve formale per punesim. Ketu eshte problemi.
Problemi flagrant eshte ai qe kryhet ne drite te diellit, punesimi kalon nepermjet partive politike dhe deputeteve dhe zyrave te tyre. Seksi eshte pasoje, si qershia mbi torte.
Ne mos kerkofte seksin e goces, do te kerkoje voten. Ku eshte ndryshimi vecse e para eshte e paligjshme kurse e dyta behet mbeshtetur ne ligj. Mos u jepni pas skenave erotike qe nuk bejne vecse zhvendosin problemin atje ku eshte vetem pamja libidinale dhe spektakulare e tij.
Erotika nuk fsheh dot politiken.

(Postim ne “Facebook”)

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'