Veshjet më të shëmtuara që kemi parë ndonjëherë | Debat 24

Veshjet më të shëmtuara që kemi parë ndonjëherë

By B C
In Modë dhe Stil
August 15, 2014
0 Comments
3271 Views
Pantallonat: i keni prerë totalisht gabim!

Pantallonat: i keni prerë totalisht gabim!

Sot disa të rinj thjesht nuk dijnë se si të veshin rrobat e tyre. Pantallonat janë bërë që të mbulojnë pjesën e trupit deri te beli dhe t’ju mbrojnë nga të ftohtit. Ka disa njerëz që besojne se lënë gjurmë mode me pantallonat e tyre. Disa e bëjnë mirë, kurse disa nuk ia qëllojnë aspak. (Kush do ta besonte se pantallonat janë aq të komplikuara?)

Ju prezantojmë disa veshje të cilat duken aq shumë të shëmtuara, saqë ju bëjnë të jeni qesharake.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'