Papa falënderon shqiptarët për mikpritjen | Debat 24

Papa falënderon shqiptarët për mikpritjen

By Debat24
In Papa ne Shqipëri
September 24, 2014
0 Comments
611 Views

Papa Mesha2Papa Françesku ka folur për vizitën e tij në vendin tonë ku ka falënderuar të gjithë popullin shqiptar dhe qeverinë shqiptare për mikpritjen e bërë. Në fjalën e tij, Ati i Shenjtë ka shprehur edhe mirënjohjen e thellë e vëllazërore për Ipeshkvijtë e meshtarët shqiptarë.

“Sot do të doja të flisja për udhëtimin Apostolik që kam bërë në Shqipëri të dielën. Këtë e bëj para së gjithash si një akt falënderimi drejtuar Perëndisë, i cili më ka lejuar mua për të bërë këtë vizitë dhe për të treguar, fizikisht dhe në mënyrë të prekshme, afërsinë time dhe të Kishës Katolike ndaj këtij kombi”, shprehet Papa.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'