10 modele veshjesh për t’u veshur me stil tani ne vjeshte | Debat 24

10 modele veshjesh për t’u veshur me stil tani ne vjeshte

By B C
In Fashion
October 21, 2014
0 Comments
2477 Views

01 madhe Qellimi i modës është të ndryshojë nga sezoni në sezon, modelet dhe stilin, por sa kohë keni ju për ta ndjekur? Edhe nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për t’i kushtuar vëmendje prurjeve të reja të modës, në foto janë disa nga modelet të cilat mund t’i përdorni në punë, apo edhe gjatë fundjavës.

 

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'