Baton Haxhiu mbron krundet e Devollëve | Debat 24

Baton Haxhiu mbron krundet e Devollëve

By Debat24
In Bota
October 8, 2014
0 Comments
584 Views

Baton Haxhiu DevolliBaton Haxhiu është hidhëruar me vendimin e autoriteteve shqiptare të cilat ndaluan shitjen e miellit në tregun shqiptar, të miellit që prodhohet në Kosovë. Është se çuditshme se Baton Haxhiu nuk ka dalë asnjëherë me qëndrim kur Shqipëria i vendoste bllokadë Kosovës për patatet, çimentos ose problemet me kompanitë farmaceutike, por pikërisht për cështjen e miellit. Por, gazetari Haxhiu me këtë shkrim nuk ka bërë ndonjë reagim qytetar dhe patriotik.

Arsyeja e vërtetë pse Baton Haxhiu reagon për cështjen e miellit, lidhet dirket me faktin se ai është punëtor i Devolli Group, pasi thuhet se kjo kompani e ka blerë televizionin Klan Kosova. Njëkohësisht Devolli Group e ka në pronësi fabrikën e miellit në Xërxë të Rahovecit, e cila shet mielllin “Finesa” – dhe tani Haxhiu duhet të bëjë avokatin e saj.

Autoritetet shqiptare në fund të fundit kanë të drejtë të vendosin vet për cilësinë e miellit që duan ta importojmë. Mielli nuk mund të shitet atje vetëm pse është i prodhuar në Kosovë.

Marrë nga “Express”

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'