Antidopingu, Romela Begaj del “pozitive” edhe në testin B | Debat 24

Antidopingu, Romela Begaj del “pozitive” edhe në testin B

By Debat24
In Headline News
December 19, 2014
0 Comments
848 Views

Romela BegajShtangistja shqiptare Romela Begaj ka rezultuar pozitive edhe në testin B të antidopingut. Konfirmohet kështu zyrtarisht; 28-vjeçarja që u shpall kampione bote në Botërorin e Kazakistanit muajin e shkuar, ka përdorur substanca të ndaluara nga Federata Ndërkombëtare. Menjëherë sapo u shpall kampione, Begaj iu nënshtrua testit A, i cili zbuloi se ajo kishte përdorur stanazolol, një substancë kjo e ndaluar kategorikisht nga Federata Ndërkombëtare.

Pritet që ndaj shtangistes shqiptare të merren masa të rrepta, si heqja e titullit “Kampione bote” në stilin e shkëputjes, dhe të pezullohet përjetësisht nga aktivitet ndërkombëtare të peshëngritjes. Masa pritet të merren edhe ndaj federatës shqiptare.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'