Armina dhe Shkëlzeni pozojnë në mbrëmjen e organizuar nga Presidenti | Debat 24

Armina dhe Shkëlzeni pozojnë në mbrëmjen e organizuar nga Presidenti

By Debat24
In Jeta
December 19, 2014
0 Comments
1378 Views

Armina Shkelzen BerishaTashmë ata shfaqen kudo bashkë dhe duket se janë bërë pjesë e protokollit. Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha, djali i ish-kryeministrit, kanë qenë të ftuar në mbrëmjen e bamirësisë, të organizuar nga Presidenti i Republikës, Bujar Nishani. Ata kanë pozuar të buzëqeshur në këtë darkë, që Kreu i Shtetit organizoi në ambjentet e Pallatit të Kongreseve.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'