Fjodora Fjora: Momenti më i bukur i vitit, kur u bëra nënë | Debat 24

Fjodora Fjora: Momenti më i bukur i vitit, kur u bëra nënë

By Debat24
In Jeta
December 26, 2014
0 Comments
1204 Views

Fjodora FjoraDrejtuesja e njohur e emisioneve televizive, Fjodora Fjora, ka rrëfyer se momenti më i bukur i këtij viti për të ishte kur u bë nënë. Ajo foli në emisionin “Opinion” në TV KLAN dhe e cilësoi birësimin e një fëmije si një hap shumë të rëndësishëm. Prej muajit shtator, Fjodora Fjora ka birësuar një djalë të quajtur Alteo. Pak muaj më parë ajo tregoi historinë e saj në një nga revistat që botohen në Tiranë, duke konfirmuar se e kishte birësuar fëmijë tashmë 1-vjeçar si prind i vetëm.

1 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'