Obama luan golf me kryeministrin malajzian | Debat 24

Obama luan golf me kryeministrin malajzian

By Debat24
In Lajme Pikante
December 25, 2014
0 Comments
1157 Views

Obama golfNdërsa ndodhet me pushime në Havai, vendlindja e tij, Presidenti Barack Obama luajti golf me një partner të veçantë, me kryeministrin malajzian Najib Razak. Të dy udhëheqësit luajtën golf në bazën e Korpusit të Marinës në Gjirin Kaneohe, së bashku me dy ndihmës të zotit Obama. Shtëpia e Bardhë publikoi një deklaratë, ku thuhej se Presidenti Obama dhe kryeministri malajzian e shfrytëzuan rastin për të dikutuar mbi marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Malajzizë, që janë duke u forcuar. Presidenti tha se pret me kënaqësi të bashkëpunojë vitin e ardhshëm me zotin Najib, kur Malajzia të marrë drejtimin e Shoqatës së Vendeve të Azisë Juglindore.

Presidenti Obama ishte këtë vit në Malajzi, vizita e parë në 50 vjet e një presidenti amerikan në këtë vend.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'