Princi arab, 1 milion dollarë për një natë me Kim Kardashian | Debat 24

Princi arab, 1 milion dollarë për një natë me Kim Kardashian

By Debat24
In Lajme Pikante
December 13, 2014
0 Comments
1764 Views

Kim Kardashian2Një nga pjesëtarët e familjes mbretërore të Arabisë Saudite, mësohet se i ka ofruar 1 milionë dollarë Kim Kardashian që të kalojë një mbrëmje me të. Lajmi bëhet i ditur nga website MediaTakeOut, sipas të cilit, 34 – vjeçarja e ka pranuar ofertën dhe pritet të udhëtojë drejt Arabisë në Janar. Edhe më parë ajo ka marrë pjesë në një festë, ku është paguar rreth 500 mijë dollarë.

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'