Vdes njeriu më i shëndoshë në botë | Debat 24

Vdes njeriu më i shëndoshë në botë

By Debat24
In Lajme Pikante
December 8, 2014
0 Comments
2623 Views

Keith MartinNë kulmin e vet peshonte 450 kilogram dhe u regjistrua në rekorde si burri më i shëndoshë në botë. Keith Martin ndërroi jetë në moshën 44-vjeçare nga polmoniti dhe vetëm pak ditë para se t’i nënshtrohej një ndërhyrjeje kirurgjikale për zvogëlimin e stomakut, që sipas mjekëve do të ishte 100 përqind e suksesshme.

 

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'