VIDEO – Ermal Mamaqi e Julian Deda, humor në trafikun e Tiranës | Debat 24

VIDEO – Ermal Mamaqi e Julian Deda, humor në trafikun e Tiranës

By Debat24
In Jeta
December 17, 2014
0 Comments
969 Views

Ermal Mamaqi dhe Julian Deda kanë vendosur të bëjnë humor në trafikun e dendur të Tiranës. Për këtë, ata kanë regjistruar edhe një video, që kanë preferuar ta ndajnë me ndjekësit e shumtë në rrjetet sociale.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'