Aslaidon, fituesi i “The Voice of Albania 4” | Debat 24

Aslaidon, fituesi i “The Voice of Albania 4”

By Debat24
In Art
January 3, 2015
0 Comments
1038 Views

Aslaidon Top ChannelFiton këtë edicion të “The Voice of Albania 4″, si zëri më i mirë i të gjithë shqiptarëve kudo që janë, Aslaidon, me trajner Genc Salihun. Në finalen e madhe ishin në konkurrim Aslaidon, Albina nga skuadra e Elsa Lilës, Olsa nga skuadra e Alma Bektashit dhe Semi nga skuadra e Sidrit Bejlerit.
Mbrëmja ishte plot emocione, me të papritura, ndërsa gara e fortë, duke qenë se katër finalistët ishin mjaft të përgatitur. Perfomancat e konkurrentëve ndoqën njëra-tjetrën për t’u mbyllur me bashkëpunimet e secilit garues me trajnerin ose trajneren respektive. Vota e publikut zgjodhi si zërin më të mirë të këtij edicioni, të vetmin djalë konkurrent që mbërriti deri në finale.
Aplikimet per edicionin e peste te ‘The Voice of Albania’.kane nisur dhe te interesuarit mund te regjistrohen ne faqen e internetit top-channel.tv, ne seksionin e dedikuar ketij talent show.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'