Dëmtohet Lila, rrezikon të qëndrojë 1 muaj larg fushës | Debat 24

Dëmtohet Lila, rrezikon të qëndrojë 1 muaj larg fushës

By Debat24
In Sport
January 16, 2015
0 Comments
1018 Views

Andi LilaAndi Lila dëmtohet dhe rrezikon të qendrojë më shumë se 1 muaj larg fushave, shkruajnë mediat italiane. Kontrollet e kryera kanë diagnostikuar një lëndim muskulor të gradës së dytë në pulpën e djathtë sipas asaj që njofton klubi i Parmës. Andi Lila la fushën vetëm pas 12 minutave lojë në takimin e vlefshëm për Kupën e Italisë ndaj Kaljarit. Një nisje jo e mirë e futbollistit të Kombëtares Shqiptare. Andi Lila u transferua gjatë merkatos së janarit nga Janina te Parma.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'