Enkel Demi largohet nga “Ditë e Re” në “Ora News” | Debat 24

Enkel Demi largohet nga “Ditë e Re” në “Ora News”

By Debat24
In Jeta
January 5, 2015
0 Comments
1917 Views

Enkel Demi Dite e ReModeratori dhe gazetari i njohur Enkel Demi i ka dhënë fund drejtimit të emisionit të mëngjesit në “Ora News”, të titulluar “Ditë e Re”. Pas ndërprerjes për disa ditë të emisionit, për shkak të festës së Vitit të Ri, në drejtimin e emisionit ka munguar trupa e zakonshme, e udhëhequr për disa muaj nga gazetari me përvojë, Enkel Demi. Një duet tjetër moderatorësh u ka thënë “mirëmëngjes” teleshikuesve në orën 07:00 në “Ora News”.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'