Ezio Greggio i “Striscia la Notizia” merr nënshtetësinë shqiptare | Debat 24

Ezio Greggio i “Striscia la Notizia” merr nënshtetësinë shqiptare

By Debat24
In Art
January 13, 2015
0 Comments
1084 Views

Enzo GregioAktori dhe prezantuesi i njohur italian, Ezio Greggio, ka marrë shtetësinë shqiptare. Në një listë me 15 persona të firmosur nga presidenti i Republikës Bujar Nishani gjendet edhe prezantuesi i emisionit investigativ “Striscia la Notizia”.
Në nëntor 2014 Greggio në “Tirana International Film Festival”, Ezio u nderua me çmimin e Mirënjohjes për promovimin e aseteve kinematografike në Shqipëri, me qëllim sjelljen e produksioneve të huaja që janë të interesuara për shfrytëzimin e peisazheve dhe studiove shqiptare.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'