Ilva Tare do të bëhet nënë | Debat 24

Ilva Tare do të bëhet nënë

By Debat24
In Jeta
January 17, 2015
0 Comments
2399 Views

Eduard Selami Ilva TareDrejtoresha e Informacionit e “Ora News”, Ilva Tare, së shpejti do të bëhet nënë. Megjithëse preferon të jetë e rezervuar, për t’i shijuar në paqe dhe qetësi orët e pritjes së ëmbël, gazetarja e njohur duket nuk e fsheh dot gëzimin dhe lumturinë. Fëmija pritet të lindë në verë.

Prej më shumë se një viti ajo bashkëjeton me deputetin e Partisë Demokratike, Eduard Selami, një nga themeluesit e PD-së.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'