“Miqtë e rinj” të Charlie Hebdo, karikaturë për 4 klerikët shqiptarë | Debat 24

“Miqtë e rinj” të Charlie Hebdo, karikaturë për 4 klerikët shqiptarë

By Debat24
In Bota
January 15, 2015
0 Comments
1061 Views

Charli kleriket shqiptareNë numrin e revistës satirike Charlie Hebdo, është edhe një karikaturë që lidhet me shqiptarët. Gazeta satirike me tirazh të rregullt prej 60 mijë kopjeve, kësaj herë ajo ka shtypur tre milionë kopje. Raportohet se në Francë, numri special i përgatitur pas sulmeve terroriste në Paris kundër kësaj reviste është shitur në kohë rekord, prej gjysmë ore. Në marshin e solidaritetit me viktimat e sulmeve terroriste të javës së kaluar, të dielën morën pjesë edhe përfaqësuesit e katër besimeve zyrtare të Shqipërisë.

Ata kanë ecur të katërt rrugës të kapur prej dore, të cilët janë duartrokitur dhe brohoritur: “Bravo! Bravo”. Në numrin fundit të Charlie Hebdo janë shfaqur këta klerikë, me moton: “Je suis Charlie” (Unë jam Charlie). Mbi karikaturat e klerikëve është edhe ky mbishkrim: “Nouveaux Amis” (Miqtë e rinj). Edi Rama lideret fetare Paris

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'