Paralizohet aktorja Lindsay Lohan | Debat 24

Paralizohet aktorja Lindsay Lohan

By Debat24
In Jeta
January 22, 2015
0 Comments
1586 Views

Linsej LohanKëto nuk ishin me siguri pushimet që ajo dëshironte. Shkak është bërë pickimi i një mushkonje, e cila i ka shkatuar virusin “Chikungunya”. Ky virus i ka shkaktuar paralizë aktores 28 – vjeçare, Lindsay Lohan, e cila nuk mund të eci.

Ajo është shtruar në një spital në Londër dhe aty po merr trajtimin, por thuhet se kjo gjendje do të zgjasë për muaj me rradhë. Në fillim aktorja nuk i ka menduar pasojat serioze të pickimit dhe në një foto të publikuar në Instagram me 29 dhjetor kur ndodhej në Bora – Bora ka shkruar: “Në një vend të mirë, me njerëz të mirë. Unë nuk do ta lë një virus të më shkatërrojë pushimet”.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'