Thaçi në Tiranë: Pa Shqipërinë, nuk do të kishte liri të Kosovës | Debat 24

Thaçi në Tiranë: Pa Shqipërinë, nuk do të kishte liri të Kosovës

By Debat24
In Big Slider
January 12, 2015
0 Comments
719 Views

Edi Rama Hashim Thaci TiraneKryeministri Rama priti sot në një takim zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Jashtëm të Kosovës, Hashim Thaçi, i cili po zhvillon një vizitë zyrtare në Tiranë. Takimi u përqendrua në ecurinë e agjendës së përbashkët të projekteve mes dy vendeve dhe përgatitjen për takimin e dytë mes dy qeverive.
Kryeministri Rama dhe ministri Thaçi theksuan angazhimin dhe përkushtimin e ndërsjellë të dy qeverive për të forcuar edhe më tej bashkëpunimin në sektorë për të cilët janë dakordësuar projekte të rëndësishme si në arsim, infrastrukturë, dogana, etj, si dhe shprehën vullnetin për hapësira të reja bashkëpunimi. Në takim u bisedua ndër të tjera edhe për zhvillimet në rajon.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'