Viti i Ri i Anxhela Martinit në një Jaht | Debat 24

Viti i Ri i Anxhela Martinit në një Jaht

By Debat24
In Jeta
January 2, 2015
0 Comments
949 Views

Anxhela Martini jahtNjë fustan i bardhë i cili nxjerr në pah format trupore tepër seksi. Është mënyra më e mirë për t’u veshur në festë në jaht, por edhe për t’i përcjellë urimin të gjithë fansave për Vitin e Ri nga Anxhela Martini. “Gëzuar 2015 për të gjithë ju dhe familjet tuaja”, e ka nisur urimin e saj Anxhela. Ajo uron shumë fat për të gjithë, por gjithashtu edhe shumë dashuri duke e vënë më shumë theksin te kjo e fundit ajo shkruan : “Uroj që ky vit t’iu sjellë të gjitha çfarë ju dëshiron zemra dhe gjëja më e rëndësishme e të gjithave “Dashuri” , kjo është e gjitha, dashuri e pastër dhe e ndershme.( Mendoni më pak dhe të ndjeni më shumë ), ka kujtuar Anxhela Martini. “Është koha për të gëzuar sot , për ta parë jetën si një dhuratë, për të gëzuar ditën dhe gjithë bukuritë që ajo përmban”.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'