Armina uron Shkëlzenin: Je i pari dhe i vetmi | Debat 24

Armina uron Shkëlzenin: Je i pari dhe i vetmi

By Debat24
In Jeta
February 28, 2015
0 Comments
2040 Views

Shkelzen Berisha Armina MevlaniLidhja e tyre tashmë është bërë publike, për këtë Armina Mevlani nuk ngurron të tregojë disa nga çastet më speciale të çiftit, veç reklamimit të biznesit të saj. Djali i ish-kryeministri Sali Berisha, Shkëlzen Berisha, dje ka festuar ditëlindjen e tij dhe një nga urimet më speciale veç dy fëmijëve, i ka ardhur nga partnerja e tij, Armina Mevlani.
Në foton e publikuar në “Instagram”, Armina ka edhe një dedikim për të dashurin e saj: “Për të parin dhe të vetmin, të uroj një ditëlindje të bukur dhe të gjitha ditët të jenë kaq të gëzuara sa sot”.

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'