Baritoni Myshketa ha keq në Tiranë dhe…s’përmbahet | Debat 24

Baritoni Myshketa ha keq në Tiranë dhe…s’përmbahet

By Debat24
In Jeta
February 15, 2015
0 Comments
1467 Views

Gezim Myshketa ushqimInterpretimi i mrekullueshëm i Gianni Schicchit të Puccinit nga Gëzim Myshketa në Tiranë i kënaqi të gjithë artëdashësit pa masë, por jo me të njëjtën monedhë ia ka kthyer Tirana baritonit shqiptar me famë të gjërë, duke e detyruar ta humbë finesën e artit pas përplasjes me realitetin. Mesa duket pas Premierës, Myshketa ka zgjedhur një nga restorantet më me emër të kryeqytetit për të kaluar mbrëmjen e Shën Valentinit, por restoranti pas Piramidës e ka zhgënjyer. Në statusin e tij baritoni shprehet në italisht se ky restorant ja ka shpifur dhe se është  një vend m…!
Nuk dimë se çfarë ka ngrënë dhe çfarë ka ndodhur me baritonin, por pas një interpretimi fin të veprës së Puccinit, ky reagim vulgar… duket i denjë për një parvenu si Gianni Schicchi dhe jo për baritonin e madh.

Marrë nga shqiptarja.com Gezim Myshketa

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'