Falimenton “City Park”, del në shitje për 24 milionë euro | Debat 24

Falimenton “City Park”, del në shitje për 24 milionë euro

By Debat24
In Biznes
February 17, 2015
0 Comments
1412 Views

City ParkQendra e njohur tregtare “City Park” ka dalë në shitje. Lajmi bëhet i ditur nga shoqëria përmbarimore “Executores Litium”, e cila njoftoi shitjen e godinës prej 13.645 metra katrorë dhe të truallit përreth. Ankandi do zhvillohet më 4 mars dhe çmimi me të cilin do të nisë është 24.5 milionë euro. Deri më tani dyshohen si arsye, borxhet që kjo kompani i ka bankave të nivelit të dytë, të cilat kanë bërë që zyra përmbarimore ta nxjerrë atë në shitje.
Qendra tregtare u inaugurua në muajin dhjetor të vitit 2009, ndërkohë që mendohet se aktiviteti i saj nuk ka shkuar sipas planifikimit.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'