Fotografia e fustanit me dy ngjyra | Debat 24

Fotografia e fustanit me dy ngjyra

By Debat24
In Lajme Pikante
February 28, 2015
0 Comments
1620 Views

Fustan ngjyraNuk kanë mbetur shumë njerëz aktivë në internet që nuk kanë parë fotografinë e fustanit me dy ngjyra dhe nuk kanë debatuar se cilat ishin këto ngjyra. Ushtrimi i pavetëdijshëm tregoi edhe një herë se njerëzit i shohin gjërat ndryshe. Njerëz të pyetur në Britani, Shtetet e Bashkuara, Itali dhe Turqi patën reagime të ndryshme dhe disa u alarmuan aq shumë saqë vendosën të shkojnë të vizitojnë okulistin. Ekspertët e optometrisë thonë se fotografija është një shembull i përkryer i perceptimit të ngjyrës dhe mënyrat radikalisht të ndruuyshme me të cilat truri e dallon kontrastin.

Firma britanike Roman Originals që ka prodhuar fustanin tha se 1 milionë vetë kanë klikuar tek fotoja e fustanit në faqen e internetit. Tani që firma ka nxjerrë foton e fustanit, dihet që ngjyrat e fustanit të janë në fakt e zeza dhe bluja.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'