Fotot e personit që vendosi tritolin në farmacinë e babait të Tahirit | Debat 24

Fotot e personit që vendosi tritolin në farmacinë e babait të Tahirit

By Debat24
In Aktualitet
February 11, 2015
0 Comments
1021 Views

Atentat Tahiri biciklete“Vizion Plus” publikon fotot e personit qe vendosi një sasi tritoli ne farmacinë e te atit te Ministrit te Brendshëm Saimir Tahiri. Tritoli dyshohet te kete qene me kurdisje elektronike. Nje dite me pare, nga dy shpërthime ne afërsi te qendrës spitalore “Nene Tereza” u dëmtua farmacia e te atit te ministrit dhe shesh pushimi i pallatit, ne te cilin banon nje zyrtar i policisë se shtetit. Ndërkohë, ne rrugën “Muhamet Gjollesha” policia gjeti 400 grame tritol me celular, te cilin e çaktivizoi me shpërthim te detyruar.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'