Jonida Shehu rikthehet në ekran, tashmë “Pasdite në Top Channel” | Debat 24

Jonida Shehu rikthehet në ekran, tashmë “Pasdite në Top Channel”

By Debat24
In Jeta
February 15, 2015
0 Comments
1935 Views

Jonida ShehuGazetarja Jonida Shehu i rikthehet ekranit, pas një shkëputje disamujore. Jonida Shehu do të zëvëndësojë Turishtën, duke filluar nga e hëna (16 shkurt) në emisionin e përditshëm “Pasdite në Top Channel”. Prej më shumë se 2 vjetësh moderatore në televizionin “Ora News”, Shehu ka pranuar ofertën për të lëvizur në mes të sezonit në televizionin kombëtar.

Një moderatore me eksperiencë të gjatë, Jonida Shehu nisi punën në “Vizion Plus” si spikere lajmes dhe vijoi së fundmi në “Ora News”, si moderatore e emisionit “Natën Vonë”. Por ajo do t’i largohet mbrëmjeve për të marrë në dorë pasditet e “Top Channel”.

 

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'