Tërhiqet Gëzim Myshketa: Kisha pirë, ndjesë për fjalorin në “Facebook” | Debat 24

Tërhiqet Gëzim Myshketa: Kisha pirë, ndjesë për fjalorin në “Facebook”

By Debat24
In Jeta
February 15, 2015
0 Comments
1844 Views

Gezim Myshketa1Pas një shpërthimi në rrjetet sociale ndaj një restoranti në Tiranë, baritoni Gëzim Myshketa ka vendosur të kërkojë ndjesë. Mesa duket i pakënaqur nga cilësia e ofruar në restorantin “Gourmet” në kryeqytet, Myshketa kishte publikuar një mesazh me fjalë ofenduese. Më pas, ai vetë ka vendosur të “tërhiqet”, duke pranuar se kishte konsumuar edhe sasi pijesh alkoolike. Më poshtë postimi i baritonit Gëzim Myshketa:

“I kerkoj falje publike spektatorit shqiptar, nese nepermjet statusit naiv ne FB te nje te riu 32 vjecar qe i pakenaqur nga nje sherbim “gastronomik” dhe me ndonje gote teper, pas javesh stresuese pune, eshte shprehur me nje fjalor jo te pershtatshem duke thene per kete sherbim : un posto di m….a pra ne italisht ku rendesa e perdorimi i termave duhet menduar ndryshe nga gjuha Shqipe.
Mbase duhet te kuptoj edhe une te jem me konformist dhe i kujdesshem kur ndodhem ne Atdhe.
Media qe ka trasmetuar lajmin ka te drejte per kete dhe mua me mbetet te bej vetem nje “MEA CULPA”.” Gezim Myshketa ushqim

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'