VIP-at dhe problemet që shkaktojnë qerpikët falsë | Debat 24

VIP-at dhe problemet që shkaktojnë qerpikët falsë

By Debat24
In Jeta
February 28, 2015
0 Comments
1984 Views

QerpikYjet e Hollivudit, si Nicki Minaj, Rihanna dhe Kristin Chenoweth ishin të parat që i promovuan. Tani, shumë vajza duan të vënë qerpikë falsë edhe kur dalin për qejf. Megjithëse duken bukur, qerpikët e gjatë mund të jetë shumë të dëmshëm për shëndetin e syve tuaj, sidomos për kornenë e syrit. Erin Elisech, një estetiste është trajnuar për t’u siguruar të marrë të gjitha masat e nevojshme për t’i vendosur ato në mënyrë korrekte dhe të sigurt.
Një grua, e cila preferon të mbetet anonime, ka pasur shumë probleme me qerpikët falsë. “Sytë e mi skuqen dhe duken të ënjtur. Shoqet e mia më thonë se dukem tmerrësisht keq me to”, shprehet ajo. Kërkuesit kanë zbuluar se qerpikët falsë shumë të gjatë thajnë syrin. Qerpikët e trashë dhe të gjatë krijojnë një erë që shtyn më shumë ajër mbi sipërfaqen e syrit.
Nga ana tjetër, as qerpikët e shkurtër nuk janë të shëndetshëm. Nëse ata janë shumë të shkurtër nuk do t’i mbrojnë sytë. Gjatësia ideale e qerpikëve është sa një e treta e syrit tuaj. Sa më shumë qerpikë të keni aq më mirë do të jetë.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'