PS përjashton Doshin nga grupi parlamentar | Debat 24

PS përjashton Doshin nga grupi parlamentar

By Debat24
In Big Slider
March 2, 2015
0 Comments
816 Views

PS grupi parlamentarGrupi parlamentar i Partisë Socialiste përjashtoi Tom Doshin, pas luftës së hapur që deputeti i Shkodrës i shpalli kryeministrit Edi Rama për performancën e dobët sipas tij të punës së qeverisë. Pas një jave tensionesh, deklaratash të forta kritike dhe kërcënimeve për publikimin e fakteve, që sipas Doshit do të trondisnin themelet e mazhorancës, grupi socialist vendosi në mbledhjen e mesditës të së hënës, përjashtimin e Doshit nga Partia Socialiste.
Edhe pse mbërriti i fundit në selinë rozë, Doshi ka dalë i pari nga mbledhja e grupit, pa pritur përfundimin e saj.

 

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'