Junker: Brexit, një dështim dhe një tragjedi | Debat 24

Junker: Brexit, një dështim dhe një tragjedi

By Debat24
In Big Slider
March 24, 2017
0 Comments
955 Views

Junker KE

Më 29 mars, kur Britania e Madhe do t’i dorëzojë Brukselit letrën që lejon fillimin e Brexit, presidenti i Komisionit Evropian, Zhan-Klod Junker do të jetë tepër i trishtuar, deklaroi ky i fundit në një intervistë për BBC-në që do të transmetohet sot.

”Do të jem i trishtuar sepse largimi i Londrës nga Bashkimi Evropian është një dështim dhe një tragjedi”, deklaroi Junker.

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'