Fashion | Debat 24

Fashion

By B C
In Fashion
Oct 21st, 2014
0 Comments
2469 Views
Qellimi i modës është të ndryshojë nga sezoni në sezon, modelet dhe stilin, por sa kohë keni ju për ta ndjekur? Edhe nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për t’i kushtuar vëmendje prurjeve të reja të modës, në foto janë disa nga modelet të cilat mund t’i përdorni në punë, apo edhe gjatë fundjavës.  ...
By admindebat
In Fashion
May 20th, 2014
0 Comments
772 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
By admindebat
In Fashion
May 20th, 2014
0 Comments
738 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
By admindebat
In Fashion
May 20th, 2014
0 Comments
750 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
'