Ide | Debat 24

Ide

By B C
In Big Slider
Dec 13th, 2014
0 Comments
4367 Views
Në një videointervistë të publikuar ne portalin respublika.al, ish-kryeministri i Shqipërisë Aleksandër Meksi, tregon momentet e formimit të Partisë Demokratike duke theksuar se sipas dokumentave data e themelit ështe 12 dhjetori. “E festuan duke thënë që është 11 data e themelimit. Se mund ta festosh. Megjithëse klasa punëtore nuk e feston 1 majin në 30 […]...
By Debat24
In Ide
Sep 11th, 2014
0 Comments
2264 Views
Nga Artan Fuga Disa më pyesin : Për kë e kisha që nuk i vlerësova dorëheqjen? Po, po, e them, për zotin Civici… Sigurisht unë nuk kam asnjë të drejtë të ngacmoj personalitetin e tij individual se është çështje intime dhe private. As të mos besoj sëmundjen e tij apo problemet shëndetësore. Ato i di […]...
By Debat24
In Ide
Aug 17th, 2014
0 Comments
3079 Views
Nga Artan Fuga Lajm nuk eshte se nje gjashtedhjetvjecar desheron te beje seks me nje katermbedhjetvjecare. Ka plot pedofila neper rruge. Lajm nuk eshte edhe tentativa per abuzim seksual per te ofruar privilegje ose sherbime publike. Abuzues ka ne cdo cep. Puna eshte se kemi nje sistem qe perpjekja per punesim kalon nepermjet mekanizmave politike, nepermjet shkembimit m...
By B C
In Ide
Aug 14th, 2014
0 Comments
2455 Views
Lexova para disa ditësh, nëpërmjet rrjetit, një përgjigje shpjeguese që ka dhënë zëdhënësja e ministres Harito, pas kërkesës së gazetarit Gjergj Erebara, lidhur me projektvendimin për t’i detyruar qytetarët që të japin numrin IMEI të celularit. Ishte një shpjegim që nuk më bindi aspak ta jap numrin IMEI të celularit im. Po jap këtu disa […]...
By B C
In Ide
Aug 14th, 2014
0 Comments
2352 Views
Fatos Lubonja shprehet kundër regjistrimit të numrit IMEI të celularit. Ai thotë se argumentet e qeverisë për regjistrimin e numrit IMEI, janë qesharake. Lubonja shkruan për “Panorama”, se tani do na përgjojnë edhe si dhe me kë bëjmë seks. “Argumenti i parë është se “Telefonat celularë smartphone kanë shumë vlerë në treg. Për rrjedhojë, janë […]...
'