News Today | Debat 24

News Today

By B C
In Headline News
Dec 28th, 2014
0 Comments
785 Views
Dokumenti i quan të rrezikshëm për Moskën edhe ata “procese të instalimit, në shtetet kufitarë, të regjimeve politika e të cilëve është kërcënim për interesat e Rusisë”, dhe rendit mes rreziqeve për sigurinë kombëtare edhe “veprimtarinë e shërbimeve të fshehtë të huaj, ashtu si dhe përdorimin e mundshëm brenda Rusisë të forcave politike dhe lëvizjeve […]...
By B C
In Aktualitet
Dec 28th, 2014
0 Comments
723 Views
Në qytetin e Krujës është regjistruar një rast i paprecendet  në kuadër të operacionit të Policisë dhe OSHEE -së kundër atyre qe vjedhin energjinë elektrike. Te gjithë kryefamiljarët e një pallati janë arrestuar, pasi u kapën në flagrancë duke lidhur energjinë që OSHEE ua kishte ndërprerë për shkak se ishin debitorë. Ata ishin paralajmëruar për pasojat, […]...
By B C
In Big Slider
Dec 5th, 2014
0 Comments
682 Views
Katër zyrtarë me dijeni mbi bisedimet për zgjidhjen e krizës në bankën qendrore pas arrestimit të guvernatorit dhe dorëheqjes së njërit prej anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës, argumentojnë për BIRN shkaqet se pse situata duket e bllokuar dhe pa rrugëdalje. Nga Gjergji Erebara, BIRN Banka qendrore e Shqipërisë ka mbetur tashmë prej tri muajsh pa guvernator […]...
By Debat24
In Jeta
Aug 16th, 2014
1 Comment
4988 Views
Gazetari Blendi Fevziu vazhdon të mungojë prej më tepër se një muaji në ekrane dhe në debatet politike, duke vijuar pushimet. Vetë Fevziu ka publikuar disa foto nga pushimet, që ai ka vendosur t’i bëjë në udhëtim. Muzeu i automobilave në Montekarlo (Monako) dhe më pas Firence kanë qenë ndalesat e gazetarit të njohur. I […]...
By Debat24
In Big Slider
Aug 15th, 2014
0 Comments
795 Views
Drejtori i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike, dr. Zef Preçi, mendon se ai që thirret si skandali i vjedhjes së thesarit të Bankës së Shqipërisë, është shumëdimensional. Sipas tij, vjedhja është kryer nga vetë punonjesit e Bankës, numri i madh i të përfshirve në këtë aferë për një periudhë disavjeçare dhe ka dëmtuar rëndë sigurinë […]...
By Debat24
In Aktualitet
Aug 15th, 2014
0 Comments
672 Views
Policia e komisariatit Nr. 1 në Tiranë ka arritur të identifikojë personin që ka kërcënuar nëpërmjet një mesazhi mbrëmjen e djeshme Ajtanga Lubonjën, njërën prej nismëtareve të peticionit që është ndërmarrë për shkarkimin e guvernatorit Ardian Fullani. Sipas burimeve nga policia, ka qenë 28-vjeçari Aleksandër Rrema, banues në Tiranë, personi i cili i ka dërguar [&helli...
By Debat24
In News Today
Aug 15th, 2014
0 Comments
743 Views
Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, në një letër për Kuvendin, ka shpjeguar edhe arsyet e kthimit të ligjit “Për organizimin dhe funksionomin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë”. Një nga arsyet kryesore është kufizimi i kompetencës së Presidentit, si kryetar i KLD-së, për propozimin e zëvendësit të tij. Më poshtë argumentimi i Kreut të Shtetit: […]...
By B C
In Aktualitet
Aug 7th, 2014
0 Comments
706 Views
Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë, në një mbledhje të posaçme u njoh me masat e marra nga administrimi i Bankës së Shqipërisë me qëllim për të garantuar vijueshmërinë normale të të gjithë funksioneve operacionale që lidhen me emetimin e parasë letër dhe asaj metalike. Pas një analize të hollësishme, Këshilli Mbikëqyrës ka arritur në […]...
By admindebat
In News Today
May 20th, 2014
0 Comments
818 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
By admindebat
In News Today
May 20th, 2014
0 Comments
673 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
By admindebat
In News Today
May 20th, 2014
0 Comments
696 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
'