Të Nevojshme | Debat 24

Të Nevojshme

By Debat24
In Të Nevojshme
Sep 8th, 2014
0 Comments
2902 Views
Në vendin e parë qëndron Katari, i ndjekur nga Australia dhe Kuvajti. Ndërsa nga shtetet europiane, më të mira për të emigruar, renditen Holanda, Gjermania dhe Suedia. Në periudhën e krizës që ka goditur jo vetëm vendin tonë, por në përgjithësi edhe të gjithë Europën, ju sjellim një klasifikim special të vendeve ku ia vlen […]...
By Debat24
In Të Nevojshme
Aug 18th, 2014
0 Comments
3233 Views
Kompania ajrore “Etihad Airways”, me seli në Emiratet e Bashkuara Arabe është një prej kompanive gjigante në tregun botëror të aviacionit civil. Ky gjigant botëror, me ardhjen e tij me linjë të rregullt në Kosovë, do të krijojë një konkurrencë të jashtëzakonshme e cila edhe do të afektojë në lirimin e biletave për mërgimtarët shqiptarë. […]...
By Debat24
In Të Nevojshme
Aug 15th, 2014
0 Comments
5790 Views
Kursi i këmbimit të monedhave sipas Bankës së Shqipërisë për datën 5 shtator 2014: Lekë për njësi të monedhës së huaj Dollari Amerikan USD 107.80 +1.57 EURO EUR 139.65 +0.01 Poundi Britanik GBP 175.86 +1.02 Franga Zviceriane CHF 115.79 +0.06 Jeni Japonez (100) JPY 102.50 +1.19 Dollari Australian AUD 100.93 +1.68 Dollari Kanadez CAD 99.09 +1.55 […]...
By Debat24
In Të Nevojshme
Aug 15th, 2014
0 Comments
3757 Views
Më poshtë vijojnë tarifat e udhëtimit me tren për pasagjerët, të njoftuara nga Hekurudha Shqiptare. Për shkak të heqjes së stacionit të trenit në Tiranë, transporti i pasagjerëve drejt kryeqytetit nuk është i mundur. ...
By Debat24
In Të Nevojshme
Aug 15th, 2014
0 Comments
4783 Views
Më poshtë vijojnë oraret e lëvizjes me tren për pasagjerët, të vlefshme për vitin 2014. Për shkak të heqjes së stacionit të trenit në Tiranë, transporti i pasagjerëve drejt kryeqytetit nuk është i mundur. ...
'