Uncategorized | Debat 24

Uncategorized

By Debat24
In Uncategorized
Nov 28th, 2014
0 Comments
695 Views
Këngëtarja e njohur Bleona Qereti vazhdon të krijojë “zhurmë” me deklaratat e saj. Pas zhveshjes në “American Music Award 2014” për Bleonën është folur shumë dhe vazhdon të flitet, për shkak të disa deklartave që pretendohet se ka dhënë. Bleona ka zgjedhur rrjetin social “Facebook” për të sqaruar se çfarë mendon për shqiptarët dhe çfarë […]...
By Debat24
In Uncategorized
Oct 30th, 2014
0 Comments
644 Views
Nga Besart Kadia Ndoshta sektori më i rëndësishëm i ekonomisë sonë dhe që njihet më pak nga ekonomistët, mediat apo dhe publiku i gjerë është sektori i energjisë në vend. Vëmendja për këtë sektor rikthehet vetëm në ato raste kur ndërmarrjet që operojnë në treg kërkojnë një ndryshim të nivelit të çmimit të energjisë. Ajo […]...
By admindebat
In Uncategorized
May 14th, 2014
1 Comment
854 Views
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!...
By admindebat
In Uncategorized
May 2nd, 2014
0 Comments
1159 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
By admindebat
In Uncategorized
May 2nd, 2014
0 Comments
717 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Sample Soundcloud embed Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel [&hel...
By admindebat
In Uncategorized
May 2nd, 2014
0 Comments
797 Views
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu […]...
'