Armina | Debat 24

Armina

By Debat24
In Jeta
Feb 28th, 2015
0 Comments
2038 Views
Lidhja e tyre tashmë është bërë publike, për këtë Armina Mevlani nuk ngurron të tregojë disa nga çastet më speciale të çiftit, veç reklamimit të biznesit të saj. Djali i ish-kryeministri Sali Berisha, Shkëlzen Berisha, dje ka festuar ditëlindjen e tij dhe një nga urimet më speciale veç dy fëmijëve, i ka ardhur nga partnerja e […]...
'