Auto. BMW I8 | Debat 24

Auto. BMW I8

By B C
In Auto
Aug 27th, 2014
0 Comments
2268 Views
Modeli BMW i8 tashmë ka dalë në shitje në plazhin Pebble në Kaliforni, për një cmim prej $825,000. Pamja e jashtme e veturës, e përshtatur me fibra të karbonit ngjyrë hiri dhe bagazh të punuar nga Louis Vuitton, ishin të mjaftueshme për të bindur një blerës që të shpenzonte $825,000 për këtë veturë sportive. Ngjarja […]...
'