Autobuze | Debat 24

Autobuze

By Debat24
In Big Slider
Feb 11th, 2015
0 Comments
909 Views
Për tre orë transporti urban në Tiranë është paralizuar si pasojë e grevës së e Sindikatave të Transportit Qytetas. Në protestën që nisi prej orës 05:00 të mëngjesit të sotëm dhe përfundoi në 08:00 morën pjesë 7 shoqëri të transportit. Në mbyllje të grevës, kreu i Federatës për Punonjësit e Transportit Urban, Zija Hasanaj, deklaroi […]...
'