BMW | Debat 24

BMW

By B C
In Auto
Aug 14th, 2014
0 Comments
1791 Views
E njohur për përmirësimet prej 1000 kuaj-fuqi në Nissan GT-R, Alpha-N Performance ka zbuluar detajet e projektit të tij më të fundit të bazuar në modelet M3 dhe M4 të BMW. Në mënyrë që të punojë me gjithë arsenalin e tij të pjesëve të karbonit dhe në pjesët sportive të saj, Alpha-N është fokusuar që […]...
'