Britani e Madhe | Debat 24

Britani e Madhe

By Debat24
In Dossier
Jan 25th, 2015
0 Comments
1024 Views
“Kurrë mos u dorëzo”; “Nuk më shqetëson asnjëherë veprimi, por vetëm mosveprimi” dhe “Historinë e shkruajnë fitimtarët”. Këto janë vetëm disa nga frazat e famshme të ish-udhëheqësit të famshëm britanik Uinston Çërçill. Sot bëhen 50 vjet që nga vdekja e këtij burri shteti legjendar, i cili kujtohet për fjalimet e tij, mprehtësinë dhe rolin e […]...
By Debat24
In Bota
Sep 14th, 2014
0 Comments
566 Views
Kryeministri britanik David Kameron u zotua të mposht kërcënimin që paraqesin militantët e grupit Shteti Islamik që i prenë kokën një punonjësi britanik të ndihmave. Kameron foli sot në Londër, një ditë pasi grupi publikoi videon që tregon vrasjen e David Haines. Ai tha se 44-vjeçari babai i dy fëmijëve u vra në mënyrën më […]...
'