CIA | Debat 24

CIA

By Debat24
In Lajme Pikante
Jan 3rd, 2015
0 Comments
1874 Views
Objektet fluturuese të paidentifikuara ose UFO-t, siç njihen ndryshe, janë vepër e CIA-s. Agjencia Qëndrore e Inteligjencës Amerikane pranoi këtë javë në rrjetin social Twitter, se të paktën gjysma e fluturimeve misterioze, që prej vitesh kanë ushqyer imagjinatën e njerëzimit për aktivitetet e qenieve jashtëtokësore, janë kryer për llogari të saj. Në postimin në rrejti...
By Debat24
In Headline News
Dec 12th, 2014
0 Comments
388 Views
Ilirian Agolli Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama deklaroi në mbrëmje se pati ndjesi të jashtëzakonshme nga publikimi i Raportit të Senatit Amerikan për hetimet, sipas tij, “jo fort të lavdërueshme të CIA-s” përgjatë të ashtuquajturës Luftë kundër Terrorit”. Zoti Rama tha gjatë një fjalimi para ambasadorëve të akredituar në Shqipëri që Shtetet e Bashkuara treguan [&hel...
By Debat24
In Big Slider
Dec 12th, 2014
0 Comments
631 Views
Drejtori i CIA-s John Brennan i mbrojti teknikat e ashpra të marrjes në pyetje për sigurimin e informacionit “të dobishëm” për autoritetet, duke thënë se kjo mënyrë çoi në vdekjen e Osama bin Ladenit. “Kjo është pikëpamja jonë, që të burgosurit të cilët i janë nënshtruar teknikave të marrjes në pyetje, dhanë informacion të dobishëm […]...
By Debat24
In Big Slider
Dec 10th, 2014
0 Comments
608 Views
Agjencia Qendrore e Zbulimit (CIA) në SHBA ka bashkëpunuar me 54 shtete për marrjen në pyetje me anë të torturave të personave të dyshuar si terroristë dhe në mesin e këtyre vendeve gjendet edhe Shqipëria. Në raportin e detajuar prej 6700 faqesh, lexohet se një nga vendet qe lehtësuan punën e CIA-s ishte edhe Shqipëria. […]...
By Debat24
In Bota
Dec 9th, 2014
0 Comments
623 Views
Komisioni i çështjeve të zbulimit në Senatin amerikan nxori sot një raport mbi teknikat e marrjes në pyetje të përdorura nga CIA në burgjet e saj të fshehta që tani janë mbyllur. Shtëpia e Bardhë e mbështeti publikimin e raportit, megjithë paralajmërimet nga ana e disa zyrtarëve dhe ligjvënësve se kjo mund të çojë në […]...
'