Diabet | Debat 24

Diabet

By Debat24
In Headline News
Jan 8th, 2015
0 Comments
1549 Views
Diabeti i Tipit 1, që zakonisht gjendet tek fëmijët dhe të rinjtë, trajtohet  me injektime me insulinë dhe me djetë të kujdeshme për të mbajtur sheqerin në gjak në nivele normale.  Diagnostikimi i sëmundjes bëhet përmes analizave të gjakut, një përvojë jo fort e pëlqyeshme për moshat e reja. Studiuesit në Britani thonë tani se […]...
'