Dogana | Debat 24

Dogana

By Debat24
In Big Slider
Oct 26th, 2014
0 Comments
532 Views
Pas përballjes me kompaninë çeke CEZ, qeveria shqiptare duhet të mobilizojë sërish forcat për një tjetër çështje në arbitraritazh ndërkombëtar. Kompania amerikane “Rapiscan”, e kontraktuar në kohën e “qeverisë Berisha” për skanimin e mallrave në doganë, i është drejtuar arbitrazhit ndërkombëtar për prishjen e kontratës nga qeveria shqiptare dhe ka kërkuar dëmshpërblim ...
By Debat24
In Biznes
Sep 27th, 2014
0 Comments
559 Views
Një sërë mallrash kontrabandë, që hynin në Shqipëri nëpërmjet Doganës së Kapshticës Doganës së Kakavijës, Doganës së Tiranës dhe Doganës së Vlorës janë sekuestruar mbrëmjen e djeshme  nga një aksion i Doganave në të gjithë Shqipërinë, së bashku me strukturat e Drejtorisë së Antikontrabandës. Mallrat kontrabandë të sekuestruara janë kryesisht veshëmbathje, kozmetikë dhe...
By Debat24
In Aktualitet
Sep 26th, 2014
0 Comments
514 Views
Kontrolli i Lartë i Shtetit paditi në Prokurori tetë doganierë të Pikës kufitare të Kakavijës në Jug të Shqipërisë. Doganierët janë gjetur në shkelje ligjore nga një auditim i Kontrollit të Lartë të Shtetit dhe pritet që Prokuroria të hetojë mbi problemet e paraqitura. Raporti i këtij kontrolli flet për mosregjistrime të automjeteve që kanë hyrë […]...
By B C
In Aktualitet
Sep 1st, 2014
0 Comments
853 Views
Nis sot zbatimi i rregullave të reja për makinat që futen në vend nga persona që hyjnë për një kohë të shkurtër në Shqipëri. Sipas udhëzimit të ri të nxjerrë nga Drejtoria e Përgjithshme e Doganave qartësohet procedurat që do të ndiqen për rastet e automjeteve të destinuara për përdorim privat, të cilat importohen në […]...
'